Kontakta oss

Fakturor

För att ta ytterligare ett steg i vårt miljö- och hållbarhetsarbete ber vi våra leverantörer att skicka elektroniska fakturor till Energikontor Väst. Elektroniska fakturor är billigare, enklare och säkrare än pappersfakturor, kräver mindre manuell hantering och är ett miljövänligare alternativ. Vänligen observera att PDF-fakturor eller inskannade pappersfakturor inte är en elektronisk faktura.

För att ta ytterligare ett steg i vårt miljö- och hållbarhetsarbete ber vi våra leverantörer att skicka elektroniska fakturor till Innovatum Science Park.

Elektroniska fakturor är billigare, enklare och säkrare än pappersfakturor, kräver mindre manuell hantering och är ett miljövänligare alternativ. Vänligen observera att PDF-fakturor eller inskannade pappersfakturor inte är en elektronisk faktura.

Fakturan ska vara ställd till rätt bolag med korrekt adress, och innehålla leverantörens namn och adress, plusgiro/bankgiro, fakturanummer, fakturadatum och totalbelopp. Innehav av F-skatt och organisationsnummer ska framgå på fakturan.

På fakturan ska också finnas referenser till:

  • Namn på beställare
  • Projektnummer eller kostnadsställe

Referensuppgifterna får du av den som beställer varan eller tjänsten.

Organisations-​ och GLNnummer till de två bolag vi driver vår verksamhet i:

Företagsnamn Organisationsnummer  GLN
Innovatum AB 556546-2008 7365565462001
Innovatum Progress AB 556887-6592 7365568876591

Fakturaadress för samtliga bolag är Box 902, 461 29 Trollhättan

Vi tar emot e-fakturor via vår VAN-tjänst hos InExchange AB, som har ett samtrafiksavtal med de flesta VAN operatörerna. För leverantörer som endast skickar ett fåtal fakturor eller inte kan skicka från sitt ekonomisystem finns en webbaserad gratistjänst hos InExchange AB.