Anna Derneryd och Jan Alam jobbar båda som projektledare på Energikontor Väst och ansvarar under hösten även för Energidagen. Det är första året som eventet genomförs men planen är att det ska bli ett återkommande inslag varje år, med förhoppning utan restriktioner.

— Det är helt klart ett speciellt år och på grund av rådande pandemi har vi valt att flytta datumet till den 16 november. Vi ser ett stort värde i att kunna träffas och kunna prata med våra deltagare istället för att genomföra dagen digitalt, säger Anna.

Energidagen Väst kommer att genomföras som ett fysiskt event i Trollhättan, om inte restriktionerna i höst skärps ytterligare. Det kommer att finnas ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.

— Vi planerar att släppa biljetter och program i slutet av september och fram tills dess går det att göra en föranmälan till dagen. Då får man kontinuerlig information om vad som händer och missar inte heller när biljetterna släpps, berättar Jan.

Är du intresserad av Energidagen Väst och vill och göra en föranmälan, klicka här för att anmäla dig! 
Vid registrering omdirigeras du till en annan webbplats. (Confetti)